Lähtötelineissä


Olen opiskelija. Olen 20 vuotias. Olen kiinnostunut rahasta. Minulla on velkaa jo 174 040,31 €. Ainoa syy miksi nettovarallisuuteni on kuitenkin plusmerkkinen on seurausta ikävimmästä tavasta vaurastua: perinnöstä. Varallisuudestani suurin osa on kiinni sukuyhtiössä, jonka toimintaan en käytännössä pysty vaikuttamaan. Suunnittelen vaurastumista turvatakseni oman toimeentuloni lisäksi myös tulevan perheeni toimeentulon. Omistan oman postauksen vielä pelkästään miksi kysymyksen pohtimiseen ja ajatuksiini aiheesta.

Totuudessa kiinni

Pysyttelen toistaiseksi anonyyminä, mutta pyrin kirjoittamaan mahdollisimman totuudenmukaisesti ajatuksistani, toiminnastani sekä varallisuuteni kehityksestä. Pyöristelen lukuja korkeintaan alaspäin, ja poikkeamat ilmoitan. Lähtökohtani ovat lähellä kultalusikka kuvausta, mutta jokaisella ihmisellä on näkemykseni mukaan omat uniikit tilaisuutensa saavuttaa unelmansa elämässään. Harva täällä rikastuu, mutta harva sitä myöskään määrätietoisesti yrittää. Sijoittaminen lottolappuun, joka tuo pettymyksen viikottaisten ruokaostosten yhteydessä ei ole mielestäni määrätietoista vaurastumisen yrittämistä. Jos tätä tapaa kutsuu vaurastumisen yrittämiseksi, syyttäisin rikkaiden sijaan koulujärjestelmää. (Sijoittaminen lottolappuun pörssissä rajatulla riskillä taas on hyväksyttävää.😜)

Varallisuuteni

Näin lyhyesti kuvailtuna jos kaiken varallisuuteni saisi vaihdettua rahaksi, voisin ostaa käytetyn lamborghinin. En kuitenkaan pystyisi ylläpitämään autoa, enkä muutenkaan näe sitä kovin hyvänä varallisuudenhallintana. En muutenkaan pröystäilisi rahalla tarpeettomasti. Rahalla näkyvästi läträävien ihmisten takaa löytää usein isot kasat lainaa ja luottotappioita. Tarkkoihin lukuihin ja varallisuuden allokaatioon paneudun seuraavassa postauksessa.

Disclaimer

Mitään tässä blogissa ei tule käsittää sijoitussuositukseksi. 

Kommentit

Suositut tekstit